İşgal Altındaki Toprakların Kuzeyinde Sirenler Susmuyor

Pt, 23/09/2024 - 16:10

Siyonist İsrail rejimi medyası, işgal altındaki Filistin'in kuzey bölgesinde uyarı sirenlerinin devreye girdiğini bunun Hizbullah'ın karşı saldırı operasyonuna bağlı olduğu belirtiyor.

Welayet News  - Siyonist İsrail medyası, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki yerleşim yerleri ve şehirlerde uyarı sirenlerinin devreye girdiğini  bunun Hizbullah'ın karşı saldırıları sonucu ortaya çıkan bir durum olduğunu duyurdu.

Aşağı El Celil bölgesinin yanı sıra Tiberiya Gölü çevresinde de patlama seslerinin duyulduğu gelen haber arasında. İsrail medyası, onlarca rokete müdahale edildiğini ve düşürüldüğünü belirtti.

Bu saldırılar, İsrail rejiminin Lübnan'ın güney ve doğusundaki bölgelere yönelik iki geniş çaplı saldırılarına tepki olarak gerçekleştirilmiştir.  İsrail rejimi, bugün yaptığı iki saldırıda 300 hedefin vurulduğunu da iddia etmektedir.

İsrail medyası, Aşağı El Celil ve Tiberia Gölü’nün altındaki bölgelerde saldırı sirenlerinin devreye girdiğini bildirerek, Hizbullah'ın roket ve füze saldırılarının işgal altındaki Filistin'in derinliklerine doğru geçtiğini de belirtti.

İbrani medyası, Lübnan'dan fırlatılan bir roketin çarpması sonucu Kaddam'da bir sanayi tesisinde yangın çıktığını da bildirdi.

Lübnan kaynakları, Siyonist Rejim İsrail'in Bariş köyünde bir eve düzenlediği saldırıda beş çocuğun şehit olduğunu da bildirdi.

Tags: 


Yeni yorum ekle