Yemen Siyonist Rejim Gemilerinin Geçişini Yeniden Yasakladı

Çar, 12/03/2025 - 08:36

Yemen Silahlı Kuvvetleri, Siyonist rejimin Gazze’ye insani yardımların girişine izin vermemesi nedeniyle Kızıldeniz, Arap Denizi, Babül Mendeb ve Aden Körfezi’nde bu rejime ait gemilerin hedef alınacağını duyurdu.

Welayet News  - Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Siyonist rejimin Gazze’ye insani yardımların girişine izin vermemesi nedeniyle bu rejime ait tüm gemilerin operasyon bölgesinde hedef alınacağını duyurdu.

Mehr Haber Ajansı’nın haberine göre, Yahya Seri, Kızıldeniz, Arap Denizi, Babül Mendeb ve Aden Körfezi’ni kapsayan bölgede Siyonist rejime ait gemilerin geçişine izin verilmeyeceğini vurguladı.

Açıklamada, yasağın Gazze’ye insani yardımların ulaşmasına ve geçiş noktalarının yeniden açılmasına kadar süreceği kaydedildi. Yemen Silahlı Kuvvetleri, Filistin halkına ve direniş gruplarına desteğini yineledi.



Yeni yorum ekle