Irak Direnişi Eilat ve Golan'ı Hedef Aldı

Çar, 23/10/2024 - 16:44

Siyonist rejimin suç ve cinayetlerine karşı Gazze ve Lübnan halkına destek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Irak İslami Direnişi, bugün Eilat ve işgal altındaki Golan'daki işgalcilere yönelik üç insansız hava aracı saldırısı düzenlediklerini açıkladı.

Welayet News  - Irak İslami Direnişi açıklamasında şu ifadelerde bulundu: ‘İşgal karşıtı direniş yaklaşımını sürdüren, Gazze ve Lübnan'daki halkımızı destekleyen ve gaspçı Siyonist rejimin çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere karşı işlediği suçlara yanıt olarak, Irak'taki İslami direniş savaşçıları bu Çarşamba sabahı bir insansız hava aracıyla Umm al-Raşraş'ta (işgal altındaki Eilat) hayati bir hedefi hedef aldı.’

Tesnim Haber Ajansının haberine göre, Irak İslami Direnişi bugün yaptığı ikinci açıklamasında, savaşçılarımızın işgal altındaki Eilat'ta hayati bir hedefe ikinci kez insansız hava aracıyla saldırı düzenlediğini duyurdu.

Irak İslami direnişinin üçüncü açıklamasında, savaşçılarının bu sabah insansız hava aracı saldırısıyla işgal altındaki Golan'da hayati bir hedefe saldırdığı vurgulanıyor.

Irak İslami direnişinin Siyonist rejimin askeri merkezlerine yönelik saldırılarının hem nitelik hem de nicelik olarak yoğunlaşmasının ardından Siyonistler, bu saldırıların sonuçlarından büyük endişe duyuyor. İsrail ordusunun medyası da bu rejimin askeri yapısının Irak'taki insansız hava araçlarını tespit etme ve engelleme konusundaki başarısızlığından bahsediyor.

Bu bağlamda İbranice medyası, İsrail ordusunun Irak insansız hava araçlarıyla mücadelede birçok zorlukla karşı karşıya olduğunu duyurdu.

İbranice yayın yapan Walla sitesi bu amaçla hazırladığı raporda, İsrail ordusunun Golan'daki 210. Tugayına bağlı güçlerin, ordunun davranışından ve Irak'a ait insansız hava araçları tehdidine karşı güvenlik tedbirlerinin yetersizliğinden son derece öfkeli olduğunu belirtti.



Yeni yorum ekle