Siyonist Netenyahu kana doymuyor: Gazze'ye saldırılar sürecek!

Pa, 16/05/2021 - 15:48

Terör rejimi İsrail'in eli kanlı başbakanı Binyamin Netanyahu, "daha bitmedi" diyerek abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürdüreceklerini belirtti.

Welayet News - Koltuğunu kaybetmemek için bölgeyi ateşe atan korsan rejim geçici  Başbakan Binyamin Netanyahu, yayınladığı görüntülü mesajda, gerilimi tırmandıracak açıklamalarda bulundu.

Filistinli direniş örgütü Hamas’ın üst düzey isimlerine her yerde ulaşabileceklerini savunan Netanyahu, "Henüz bitmedi. Şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini yeniden sağlamak için her şeyi yapacağız." ifadesini kullandı.

Bu arada ABD Başkanı Joe Biden, ırkçı rejim İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bir kez daha terörist İsrail'e destek vererek, bölgedeki gerilimden dolayı Hamas'ı suçlarken Netanyahu ABD'nin sınırsız desteğine teşekkür etti.

Gazze Şeridi'ndeki direniş grupları, ırkçı rejim İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nden çekilmesi için 10 Mayıs Pazartesi günü yerel saatle 18.00'e kadar süre tanımıştı.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları işgal edilen topraklara çok sayıda roket fırlatmıştı.

Bunun üzerine terör rejimi İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Surların Muhafızı" adıyla askeri operasyon başlatıldığını bildirmişti.



Yeni yorum ekle