Siyonist askerler Kuneytra’da bir başka kasabaya daha girdi

Per, 06/03/2025 - 10:01

Siyonist rejim askerleri, yeni Şam yönetiminin sessizliği altında Kuneytra vilayetindeki ilerleyişlerine devam ederek, Suriye’nin güneyinde yer alan bu vilayette yeni bir kasabaya girdiler.

Welayet News  - Siyonist askerler, Suriye’nin güneyindeki hareketliliklerini sürdürerek son saldırılarında Kuneytra kırsalındaki "B'er el-Acem" kasabasına girdiler.

Ağır silahlar ve askeri teçhizatla bölgeye giren işgalci askerlerin bu yeni saldırısının nedeni henüz belirlenmiş değil.

Bu ihlal, Siyonist askerlerin Kuneytra’nın güney kırsalında yer alan "Süveyse" kasabasına bağlı Rasm el-Menbita ve Ed-Duvayye el-Kebire köylerine girmesinden birkaç saat sonra gerçekleşti ve Suriye’nin egemenliğinin tekrar tekrar ihlal edilmesine bir yenisi daha eklendi.

Kuneytra’nın Han Arnabe köyü muhtarı İbrahim el-Ceride, "İsrail rejimi askerleri genellikle karanlıkta giriyor. Elektrik kesintileri uzun saatler boyunca devam ettiğinde, bu sızmalar kolaylaşıyor. Özellikle de aktif bir aydınlatma sistemi olmadığı için ve halk gece dışarı çıkmaktan korktuğu için bu daha da kolaylaşıyor" dedi.



Yeni yorum ekle