Yemen: İsrail'i Caydırmak İçin Yeni Denklemlerimiz de Var

Sa, 08/10/2024 - 08:56

Yemen Ensarullah Hareketi siyasi büro üyesi, Yemen silahlı kuvvetlerinin işgalcileri caydırmak için yeni denklemler dayatmaya hazır olduklarını belirtti.

Welayet News  - Ensarullah Siyasi Büro üyesi Hazzam el Esed, El-Aksâ Tufanı operasyonunun birinci yıldönümü vesilesiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yemen, işgalcilere ders vermek, onların cinayetleri nedeniyle caydırıcı bir yanıt vermek için daha fazla denklem dayatacaktır."

Yemen Silahlı Kuvvetleri'nin yanıtının, işgalcilerin işlediği suçların büyüklüğü ve ölçeği ile orantılı olacağını da vurguladı.

Öte yandan, Irak Bedr Teşkilatı Genel Sekreteri Hadi el-Amiri, Direniş ekseninin birçok şehit verdiğini, bunlar arasında Direniş'in liderlerinin de olduğunu  en başta da Seyyid Hasan Nasrallah ve İsmail Heniye'nin bulunduğunu belirtti.

Irak Asaib Ehli Hak lideri Şeyh Kays el-Hazali de, Allah'ın izniyle direnişin Lübnan'da zaferle busavaştan çıkacağını ve Irak'ın da  zaten bu savaş için hazır olduğumuzu ifade etti.

Şeyh Hazali, şu anda kutsallarımızı ve milletimizi savunma mücadelesinde olduklarını belirterek  tarihin de , mücahitlerin şerefli mücadelesini gelecek nesillere aktaracağını vurguladı.



Yeni yorum ekle