Siyonistler yeni bir savaş başlatırlarsa yok olacakları kesindir

Pt, 28/01/2019 - 13:35

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami, “İsrail’in yeni bir savaşı çıkaracak bir şey yapması halinde bu savaşın kesinlikle kendilerinin mahvolmasıyla sonuçlanacak savaş olacağını ve işgal altındaki toprakların geri alınacağını” ilam ediyoruz dedi.

Welayet News - İslami Nizam Milli Güvenlik ve Savunma Mimarisinin ilk konferansı kapsamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami, direnişin Suriye’deki mevzilerinin Siyonist rejim tarafından hedef alınmasına yönelik bir soru üserine, “Bizim stratejimiz dünya siyasi haritasından İsrail’in silinmesidir ve öyle görünüyor ki İsrail yapmakta olduğu şerir eylemlerle kendisini bu gerçekliğe yakınlaştırdığını” açıkladı.

General Hüseyin Selami, “İsrail’in yeni bir savaşı çıkaracak bir şey yapması halinde bu savaşın kesinlikle kendilerinin mahvolmasıyla sonuçlanacak savaş olacağını ve işgal altındaki toprakların geri alınacağını” ilam ediyoruz dedi.

General Selami, “İsraillilerin şerir eylemlerini sürdürmeleri halinde Filistin’de kendi cenazelerini gömecek bir mezarlıklarının dahi olmayacağını” vurguladı.  



Yeni yorum ekle