İsrail Basını: Suriye'de İsrail Kaybeden Tek Aktör

Çar, 02/01/2019 - 10:59

Siyonist televizyon kanalı, Suriye devlet başkanının ülkedeki sekiz yıl süren savaşın ardından bir kez daha Arap ülkelerinin arasına geri döndüğünü kabul etti. 

Welayet News - Siyonist rejimin 10 adlı televizyon kanalı, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın ülkedeki sekiz yıl süren savaşın ardından Arap ülkeleri arasına geri döndüğünü dile getirdi. 

Yapılan haberde, “Suriye'deki sekiz yıllık mücadeleye rağmen, Arap dünyası Beşar Esad'a yöneldi ve Arap ülkeleri arasına geri dönmeyi başardı.” denildi. 

Siyonist rejim kanalı devamında şu ifadelere yer verdi: Esad, İran ve Rusya'nın yardımıyla  Arap ülkeleri arasına geri dönmeyi başardı ve IŞİD terörist gruplarıyla savaşmasının yanında, IŞİD ve Kürt güçlerinin kontrol altında tuttuğu bölgelere tekrar hakim oldu. Arap ülkelerinin liderleri ve kralları Esad'a yaklaşmaya çaba sarf ediyorlar ve Suriye'deki elçiliklerini tekrar açıyorlar. Esad, Lübnan'da yılın adamı olarak tanındı. İsrail Esad'ı öldürme fırsatını kaybetti ve bu oyunun tek kaybedeni İsrail oldu.”

 



Yeni yorum ekle