Siyonistlerin Kayıpları Git Gide Artıyor

Pa, 27/10/2024 - 09:10

Siyonist Rejim haber kaynakları Cumartesi günü bilançosunun ağır olduğunu dün 12 Siyonistin öldürüldüğünü duyurdu.

Welayet News  -  Siyonist rejim medyası, dün sabah saatlerinden itibaren Güney Lübnan'daki Hizbullah savaşçılarıyla çatışmalarda hayatını kaybeden Siyonist ordu asker sayısının 12'ye yükseldiğini ve yaralı asker sayısının 65'e çıktığını bildirdi. Bu durum, işgalciler için karanlık bir günün habercisi olurken, direniş savaşçıları karşısındaki başarısızlıklarının devam edeceği de anlaşıldı.

Bununla birlikte, Siyonist rejimin askeri kayıplarına yönelik sert sansür politikası göz önüne alındığında, gerçek sayının bu rakamdan çok daha fazla olduğu belirtiliyor.

Siyonist rejim ordusu, Gazze'deki savaşın başlangıcından bu yana 1152 Siyonist askerin bizzat Siyonist ateşi ve operasyonel olaylar sonucu yaralandığını kabul etti.

Güney Lübnan'daki çatışmalarda 24 saatte 61 Siyonist asker yaralandı

İşgalci rejim medyası, Güney Lübnan'daki Hizbullah savaşçılarıyla yaşanan çatışmalarda 61 Siyonist askerin yaralandığını ve bazı askerler ile subayların hayatını kaybettiğini kabul etti.

Gazze ve Lübnan'a yönelik savaşın başlangıcından bu yana 5150 Siyonist asker yaralı olarak açıklandı. Bunlardan 764 askerin durumu ağır.

Siyonist rejim ordusu, savaşın başından bu yana 5150 askerin yaralandığını ve bunlardan 764'ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi. Her halde sansür göz önüne alındığında gerçek rakamların daha fazla olabileceği de mantıklıdır.

Ayrıca, Siyonist rejim ordusu, Gazze ve Lübnan'daki çatışmalarda yaralanan 291 askerin hâlâ tedavi altında olduğunu da duyurdu.



Yeni yorum ekle