Devrim Muhafızları Komutanı: İsrail THAAD’ın Sınırlı Gücüne Güvenmemeli

Cu, 25/10/2024 - 10:56

Siyonist İsrail rejiminde Amerikan THAAD sisteminin kurulmasına değinen Devrim Muhafızları Başkomutanı, Siyonist rejime şunları söyledi: Sınırlı güce sahip THAAD'a güvenmeyin.

Welayet News  - Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami şehitleri anma töreninde şunları söyledi: Siz neyi vurmak isterseniz, düşmanlarınız da sizin kadar vuracaktır. Bu hikayeyi kazanamazsınız ve biz sizi yeneceğiz.

Şöyle devam etti: Gerçek Vaad operasyonunda olduğu gibi THAAD bataryaları başarısız olacak bu sınırlı güce güvenmeyin. Siz ne vurmak isterseniz düşman da misliyle vuracak ve bu hikayede kazanamazsınız. Sizi yeneceğiz. Ekonomisinin yüzde 98'i denize dayalı olan küçük bir ülkenin daha fazla düşünmesi gerekiyor çünkü akılsızca alınan kararlar rejimin çöküşüne yol açacaktır.

İslam Devrim Muhafızları Ordusu komutanı şunları söyledi: Amerikalılar, siyasi haysiyetini suçlara boğarak ve kendilerini dünyada uluslar arasında nefret edilen bir ülkeye dönüştürüp izole ederek yanlış yapıyor. Bugün dünya Amerika'yı Gazzeli ve Lübnanlı çocukların üzerine düşen bombalardan tanıyor. Amerika'nın süper gücünün tüm ihtişam hikayesi bitti

Düşmanın intihar ettiğini belirten Selami şöyle vurguladı: Bir güç yıkılmak istediğinde genellikle çöküşünün zeminini hazırlar ve bugün Siyonist rejim yavaş yavaş ortasına gömüleceği bir mezarlık kazıyor. Böyle bir hükümetin meşruiyetinin tamamen yok olması için öncelikle dünyada siyasi olarak nefret edilmesi gerekir ve bugün Siyonist rejim dünyanın en nefret edilen siyasi sistemidir.

Devrim Muhafızları Komutanı: Bu rejim şunu bilmelidir ki, gelecek nesiller arasında İslam gençliği, genel bir saldırıyla sonunda kendisini dünya sahnesinden kaldıracaktır. Bu rejim ne yaparsa yapsın kalacağını sanıyor ama etrafına bakınca uçurumun kenarında olduğunu görecek. Siyonist rejime adresi gösterelim; Fetih-ül Mübin ve Beyt-ül Makdis operasyonuna bak. Böyle bir operasyonun önünde durabilir mi yoksa kara harekâtının motoru çalıştırılırsa bizim Beyt-ül Makdis’imizin elinden kaçabilir mi?

Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami şunları vurguladı: Yenilgi, savaşa sırtını dönen, düşmana sırtını dönen, yüreği kararsız olan, düşmanın sözde heybetinden korkan bir milletindir. Yenilgi cihada sarılan bir millete ait değildir. Düşman saflarına sızmaktan korkmayan ve ilahi kelamın ihyası, Müslümanların izzeti ve İslam'ın büyüklüğü için başlarını Allah’a feda eden gençler, hiçbir savaştan korkmazlar/tesnim



Yeni yorum ekle