Hizbullah İşgal Topraklarını Hedef Almaya ve Siyonistlere Kayıplar Yaşatmaya Devam Ediyor

Çar, 23/10/2024 - 16:40

Lübnan Hizbullah Hareketi, dün gün içerisinde Siyonist İsrail ordusuna ait beş adet Merkava tankını imha ettiklerini bildirdi.

Welayet News  - Lübnanlı Al Mayadeen televizyonunun haberinde, Hizbullah savaşçılarının ülkenin Al-Taybi ve Odayseh köylerinin yanı sıra, Siyonist İsrail’in Yukarı Celile bölgesindeki Misgav Am kibutzu yakınlarında yaşanan çatışmalar sırasında İsrail ordusuna ait dört tankı vurduğu ifade edildi. Ayrıca Rab al-Talatin yakınlarında bir tank daha imha edildiği aktarıldı.

Öte yandan Lübnan Hizbullah'ı, Siyonist düşmana yönelik operasyonlara ilişkin bugün yaptığı ilk açıklamada, Tel Aviv'in banliyölerine füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Hizbullah'ın bu açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin milletinin desteklenmesi, onun cesur ve asil direnişinin desteklenmesi, Lübnan'ın ve halkının savunulması kapsamında ve Hayber harekatı çerçevesinde Siyonist düşmanın saldırı ve cinayetlerine yanıt olarak, Lübnan İslami direnişi, 23 Ekim Çarşamba günü sabah saat 08.00'de ‘Lebbeyke ya Nasrallah’ nidasıyla, Siyonist ordunun askeri istihbarat biriminin Tel Aviv banliyölerindeki Glilot üssünü çok sayıda gelişmiş füzeyle hedef aldı.

Siyonist kaynaklar bu sabah Tel Aviv'de ve işgal altındaki Filistin'in merkezinde bir patlama duyulduğunu belirtti.

Bu bağlamda İsrail ordusu kuzey, merkez ve Tel Aviv bölgesinde sirenlerin devreye girdiğini duyurdu.

Siren sesi, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde bulunan İsba el-Celil'e bağlı Maskafam, el-Mutla ve Kfar Giladi bölgelerinde de duyuldu.

Siyonist medya ‘Tel Aviv'e saldırmak Hizbullah için normal bir şey haline geldi’ ifadelerini kullandı.



Yeni yorum ekle