Siyonist Rejim Cumhurbaşkanı, Şeyh Naim Kasım'ı Tehdit Etti

Per, 17/10/2024 - 06:44

Siyonist İsrail Devlet Başkanı Isaac Herzog, Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım'ın Gazze'ye desteğini ve Lübnan halkını savunma sözünü yinelemesinin ardından onu tehdit etti.

Welayet News  - Siyonist İsrail basınında yer alan haberlere göre Herzog, Hizbullah'ın Hayfa'daki Golani Tugayı üssüne düzenlediği insansız hava aracı saldırısında yaralanan askerleri ziyareti sırasında Şeyh Naim Kasım'ı tehdit etti.

Herzog, eleştirileri azaltmak için yaptığı açıklamada, "Naim Kasım'ın konuşmasını dinledik ve o da Hizbullah'ın önceki liderleri gibi hata yaptı." dedi.

Siyonist rejiminin Lübnan'daki vahşi saldırılarını ve binlerce kişiyi acımasızca öldürmesini görmezden gelen Herzog, "Naim Kasım, dünyanın Hizbullah ve dostlarının Lübnan'a bu felaketi getirdiğini unutmasını istiyor." diye iddia etti.

Herzog, Şeyh Naim Kasım'ı tehdit etmeye devam ederek, "Sıra ona da gelecek." dedi.

Şeyh Naim Kasım, Salı günü yaptığı konuşmada, Lübnan Hizbullah'ının Gazze'ye desteğini ve Lübnan'ı ve halkını savunmaya devam edeceğini vurguladı ve sonunda Hizbullah'ın İsrail rejimine karşı zafer kazanacağını belirtti.

İsrail ordusu, Hizbullah'ın askeri gücünü zayıflatabileceğini düşünerek Pazartesi sabahı Lübnan'ın güney ve doğusundaki bölgelere geniş çaplı saldırılar başlattı ve bu saldırılar devam ediyor.

Hizbullah da bu saldırılara karşılık olarak, işgal altındaki Filistin topraklarının çeşitli noktalarına saldırılar düzenledi. Bu saldırılar, İsrailliler arasında korku ve paniğe neden oldu.

Hizbullah'ın Gazze direnişini desteklemek ve işgal rejiminin Güney Lübnan'daki sivillere yönelik saldırılarına yanıt olarak düzenlediği saldırılar, birkaç aydır korkudan işgal altındaki toprakların kuzey bölgelerinden kaçan İsrailli yerleşimciler için bir kabusa dönüştü.



Yeni yorum ekle