İslami Cihat: Siyonist Rejimin İşlediği Cinayetlere Yanıt Gecikmeyecek

Sa, 09/05/2023 - 15:15

Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nde işlediği cinayete değinen Filistin İslami Cihad Hareketi, direnişin bu cinayete yanıtının gecikmeyeceğini vurguladı.

Welayet News  - Filistin İslami Cihat Hareketi, yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Gazze'de bu hareketin bazı komutanlarını hedef alarak gerçekleştirdiği cinayete değinerek şu ifadelerde bulundu: ‘Gazze Şeridi'ndeki terör eyleminin ve korkakça işlenen cinayetin tüm sorumluluğu Siyonist rejime aittir.

Filistinlilerin bu katliama tepkisi gecikmeyecek, Saraya el-Kudüs ve diğer direniş grupları bu pak kanların intikamını almaktan çekinmeyecektir.

Siyonist düşman, suç ve cinayet işleyerek hedeflerine ulaşamayacaktır, çünkü direnişin safları birlik ve beraberlik içindedir ve mevzileri sabittir.’

Daha önce Hamas hareketi de Filistin İslami Cihad hareketinin komutanları Cihad Şakir el-Ganam, Halil Salah el-Bahtini ve Tarık Muhammed İzzeddin'in ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu birçok Filistinli vatandaşın Gazze Şeridi'nde şehit olmasından dolayı taziye mesajı yayınladı ve Siyonist rejimin suçlarının bedelini ödeyeceğini vurguladı.

Hamas tarafından yapılan açıklamada, Siyonist rejimin bu sabah Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısına değinilerek şu ifadelerde bulunuldu: ‘Bu barbarca suç ve cinayetin ve sonuçlarının tüm sorumluluğu Siyonist rejime ve onun faşist ve aşırılık yanlısı kabinesine aittir.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nde ve tüm Batı Şeria'da, Kudüs'te ve Mescid-i Aksa'da Filistin halkına karşı artan terör ve suçları bu rejime ağır bedeller ödetecektir ve Tel Aviv'e güvenlik getirmeyecektir.

Filistin milletinin mücadelesi ve direnişi, hak ve ideallere bağlılığı ve saldırganlığa karşı verdiği karşılık Siyonist rejim yıkılana kadar devam edecektir.’

Bugün sabah saatlerinde Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda 13 kişi şehit oldu, 20 kişi de yaralandı.



Yeni yorum ekle