Fetih ile Hamas Müzakereleri Sonuç Vermedi
Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas ile Fetih Hareketi dün akşam bir açıklama yaparak, Kahire'deki görüşmelerinden bir sonuç çıkmadığını duyurdular.
Welayet News - Arap 21 sitesinde yer alan habere göre, isminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak, yaptığı açıklamada, Filistin'de iç uzlaşma dosyası hakkında yapılan görüşmelerde kayda değer bir ilerleme kaydedilmediğini bildirdi.
Aynı kaynak, Hamas ile Fetih arasındaki esas anlaşmazlık konusunun seçimlerin düzenlenmesi hakkında olduğuna temasla, Hamas'ın parlamento seçimleri ile Milli Şura seçimlerinin eşzamanlı düzenlenmesini isterken, Fetih'in karşı çıktığını söyledi.
Bu arada, Hamas ile Fetih temsilcilerinin ilerleyen günlerde yeniden Kahire'de biraraya gelebilecekleri bildiriliyor.
Yeni yorum ekle